Oprydning på fælles analytics konto

Jeg har en række websites analytics statistik samlet på en konto.

Nogle af dem er udgået. Så nu er det tid at rydde op.

Så jeg googler: slet konto fra analytics visning og fandt denne beskrivelse fra Google:

https://support.google.com/analytics/answer/1009696?hl=da

Du skal have tilladelsen Rediger for at slette konti.

Du kan annullere din konto ved at slette den. Vigtigt: Husk, at når du har slettet din konto, er der ingen vej tilbage. Kontoen er væk for altid, og vi er ikke i stand til at hente historiske data eller gendanne dine rapporter.

Hvis den Analytics-konto, du vil slette, er linket til en AdWords- eller AdSense-konto, skal du først fjerne linkene fra den pågældende konto, inden du kan slette den.

Sådan sletter du en Analytics-konto:

  1. Fjern Analytics-sporingskoden fra alle dine websider eller fra din app.
  2. Klik på Administrator øverst på en Analytics-side.
  3. Brug menuen Konto til at vælge den konto, du vil slette.
  4. Klik på Kontoindstillinger.
  5. Klik på Slet denne konto.

Alle med tilladelsen Administrer brugere modtager derefter en e-mail, der fortæller, at kontoen er blevet slettet. Giv dem besked om, at det er deres ansvar at underrette andre brugere af kontoen om sletningen.

sletkonto

Ok det virkede.